Bruidswinkel website ontwerp

Website en webshop ontwerp voor de bruidswinkel Weddingbird
Bent u op zoek naar een website voor uw bruidswinkel?
weddingbird bruidwinkel website ontwikkeling
 

Webmaster.nl werd gevraagd een website voor de bruidswinkel Weddingbird te ontwerpen. Het moest een vrolijke site worden met een retro uitstraling. Wel moest er met de laatste technieken gewerkt worden en moest het mogelijk zijn bepaalde producten te bestellen.

trouwzaak website
De site heeft een vrolijke retro look.
trouwwinkel webshop
Er is een webshop binnen de huidige layout gerealiseerd.
trouwwinkel webshop
Er is gemakkelijk door de producten te bladeren.
 

Retro

De klant had een duidelijke visie voor zich, de site zou een retro look moeten hebben. Dit is gerealiseerd door retro elementen en zachte kleuren te gebruiken.

Webshop

De meeste producten worden in de fysieke winkel verkocht. Maar voor de accessoires zou het ook mogelijk moeten zijn om deze online te bestellen. We hebben een webshop binnen de website gemaakt waar deze producten overzichtelijk bekeken kunnen worden en waar men deze direct kan bestellen.

Producten

De focus ligt op de bruidsjurken, deze zijn makkelijk door te bladeren. Wanneer men meer informatie wilt kan er gewoon op de jurk geklikt worden voor een overzichtspagina.

Makkelijk te beheren

De website is door de klant te beheren, zo kunnen er gemakkelijk producten worden toegevoegd en foto's, pagina's en teksten worden gewijzigd. Tevens is de blog in het beheer van de klant.

Mobiel

De website werkt op mobiele apparaten en op tablets, ruim 50% van de bezoekers komt tegenwoordig van zulke apparaten. Er kan gewoon worden besteld en afgerekend.