Muziekschool website laten maken

Bent u op zoek naar een website voor een muziekschool? Webmaster.nl bied een all-in website ontwerp voor een voordelig tarief.
muziekschool website laten maken
 

Deze website is geschikt is gemaakt voor een website over pianoles. De uitgangspunten waren creatief, duidelijk en kleurrijk.

website laten maken voor aannemings bedrijf
De pagina's zijn duidelijk en helder van opzet en hierdoor goed te lezen.
website voor bouwbedrijf
Op de gallery pagina kunnen diverse video's en foto's getoond worden. De video's worden automatisch uit het Youtube kanaal opgehaald.
 

Creatief

De website moest creatief overkomen, op de hoofdpagina is gebruik gemaakt van diverse technieken om deze als een schilderij weer te geven. Door met de muis over de diverse objecten te bewegen en te klikken is interactie mogelijk, zoals geluid dat hoorbaar is en een video die start.

Duidelijke content

Doordat er een witte achtergrond is gebruikt en de lettertypes duidelijke kleuren hebben is de website goed leesbaar en valt de content erg op. Hierdoor ziet de bezoeker gelijk wat er belangrijk op een pagina is.

Meerdere delen

De website bestaat uit 2 delen; het deel over de pianolessen en een deel over de docent. Dit zijn 2 aparte onderwerpen met ieder een eigen menu.

Mobiel

De website werkt op mobiele apparaten en op tablets, ruim 50% van de bezoekers komt tegenwoordig van zulke apparaten. Er kan gewoon worden besteld en afgerekend.

website voor bouwbedrijf
De hoofdpagina moest creatief en als een schilderij worden.