Website klusbedrijf laten maken

Als u op zoek bent naar een website voor uw klusbedrijf dan bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben deze klusbedrijf website speciaal voor de zzp'er en kleine zelfstandige ontwikkeld. Dankzij ons all-in pakket is uw klusbedrijf website inclusief domeinnaam, design, hosting en email binnen 1 week online.
klusbedrijf website laten maken
 

Een strakke en duidelijke website voor een klusbedrijf, aannemer, zzp'er of andere doeleinden. De bedrijfsinformatie en aangeboden diensten worden direct duidelijk. Alle teksten en afbeeldingen zijn door ons aan te passen. Het is ook mogelijk extra pagina's toe te voegen.

klusbedrijf site laten maken
Hoofdpagina van de klusbedrijf website.
 

Klusbedrijf website

Dit ontwerp is geschikt voor een klusbedrijf, door de lichte opzet en heldere kleuren geeft de website direct vertrouwen. Alle belangrijke informatie is direct op de hoofdpagina terug te zien.

Diensten en opgeleverd werk

Op de pagina diensten kunt u aangeven welke diensten er aangeboden worden. Op de pagina opgeleverd werk kunt u foto's tonen van werk dat is voltooid.

Contact en recensies

Door de recensies te tonen zien bezoekers direct wat andere klanten van uw werk vinden, op de contactpagina staat een Google Maps kaart, contactformulier en bedrijfsgegevens. Ook kunt u hier veelgestelde vragen kwijt.

Aanpasbaar

Dit klusbedrijf website ontwerp is geheel naar wens aan te passen, zo kunnen we alle teksten en afbeeldingen wijzigen maar ook pagina's toevoegen of verwijderen. Wilt u dit ontwerp gebruiken voor een ander soort bedrijf? Geen probleem!

Mobiel

De website werkt op mobiele apparaten en op tablets, ruim 50% van de bezoekers komt tegenwoordig van zulke apparaten.

klusbedrijf site laten maken diensten
Op de diensten pagina staat duidelijk aangegeven wat de diensten zijn.
klusbedrijf site laten maken opgeleverd
Op de pagina opgeleverd werk kunt u opgeleverde projecten tentoonstellen.