Kapper website laten maken?

Bent u op zoek naar een website voor uw kapsalon? Wij bieden een all-in kapsalon website, inclusief domeinnaam, email en webhosting. Met onze kapperswebsite bent u in 1 keer klaar.
kapper website laten maken
 

Deze website is geschikt voor mensen die werkzaam zijn in als aannemer, in de bouw, klusbedrijf of onderhoudsbedrijf. Dit website ontwerp sluit perfect bij de behoefte aan.

kappers website laten maken
Onze kappers website heeft een luxe uitstraling.
website voor kappers laten maken
Op de diensten pagina kunt u aangeven wat u aanbied.
 

Website voor kapsalons

Deze website is speciaal ontworpen voor kapsalons, zo wordt er veel gebruik gemaakt van foto's en voorbeelden. Uw bezoekers zien direct welke diensten u aanbied en kunnen makkelijk contact met u opnemen.

Prijslijst

Onder het kopje prijslijst kunt u alle behandelingen op uw kapsalon website weergeven, compleet met iconen, beschrijving en de prijs. Aan de linkerkant is ruimte voor een banner met een aanbieding.

Contactpagina

Op de contactpagina staat een contactformulier waarmee bezoekers direct contact met u kunnen opnemen. Ook staan hier duidelijk de openingstijden, het adres en het telefoonnummer. Er staat een Google Maps kaart om de bezoekers direct duidelijk te maken waar uw kapsalon gevestigd is.

All-in

Onze diensten zijn all-in, dus als u als kapsalon naar een totale oplossing op zoek bent zit u bij ons goed. De website is inclusief domeinnaam, email, webhosting en alle technische zaken worden door ons geïnstalleerd én beheerd.

Mobiel

De website werkt op mobiele apparaten en op tablets, ruim 50% van de bezoekers komt tegenwoordig van zulke apparaten. Er kan gewoon worden besteld en afgerekend.

kappers website ontwerp
Op de contactpagina van dit kappers ontwerp staat een Google Maps kaart, uw contactgegevens en een contactformulier.
kappers website laten ontwikkelen
Toon uw bezoekers wie er werken in uw kapsalon.