service website laten maken homepage

Dienstverlening

Wil jij een dienstverlening website laten maken? Dan is onze kant en klare service layout misschien wel wat voor jou! Deze strakke en frisse layout toont duidelijk het verhaal van jouw dienstverlenende bedrijf.

Hoofdpagina

Op de hoofdpagina wordt als eerste je primaire dienst getoond, bezoekers kunnen direct doorklikken voor meer informatie. Wanneer de bezoeker verder scrolled ziet hij al de diensten die je aanbiedt, case studies en testimonials over je bedrijf.

service website laten maken diensten pagina

Diensten pagina

Op deze pagina worden de aangeboden diensten weergegeven in duidelijke vlakken. Per dienst kan doorgeklikt worden voor meer informatie.

service website laten maken portfolio

Portfolio

Op de portfolio pagina kun je gerealiseerde projecten of werk weergeven. Zo kan de bezoeker zien wat hij of zij kan verwachten.

Over ons

Op de over ons pagina kun je alles kwijt over je bedrijf, wat de missie is, wie er werken, hoe deze is opgericht en de historie.

service website laten maken contact pagina

Contact

Op de contact pagina kan de bezoeker contact met u opnemen, het adres en de contactgegevens worden weergegeven. Ook is er een formulier dat de bezoeker in kan vullen.