Veel gestelde vragen

FAQ

 

Vragen en antwoorden

Natuurlijk heb je vragen hebt over ons aanbod, of je wilt weten wat je precies besteld en krijgt van ons. Hieronder hebben we geprobeerd zo veel mogelijk van deze vragen te beantwoorden. Deze lijst is tot stand gekomen van de vragen die we de afgelopen jaren hebben binnen gekregen. Staat jouw vraag er niet tussen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!
Wat zijn de maandelijkse kosten?
Je betaalt €19,95 ex btw per maand voor een website, dat is ons all-in tarief. Daarvoor zorgen voor de service, updates, backups, domeinnaam, hosting, email adres en ondersteuning. Je betaal eenmalig €599 voor het ontwerp.
Hoe lang zit ik aan mijn website vast?
We hanteren geen opzegtermijn. Je kan dus ieder moment je website opzeggen. Uiteraard kan je dan gewoon je domeinnaam meenemen.
Hoeveel pagina's krijg ik in mijn website?
De meeste website's die we maken bestaan uit 5 pagina's. Namelijk: De hoofdpagina, een producten of diensten pagina, een contact pagina, een over ons pagina en vaak een portfolio/foto pagina. Wij maken tot 8 pagina's voor u aan tegen ons all-in tarief. Wilt u meer pagina's? Geen probleem, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
Wat kost het om extra opties te bestellen?
We bieden diverse extra opties aan voor uw website, zo kunt u een extra 25GB mailbox aanvragen voor €5,- per maand. Dit kan ieder adres@uwdomein.nl zijn. Ook is het mogelijk extra domeinnamen te koppelen aan uw account, de prijzen hiervan variëren afhankelijk van de extensie. Neem contact met ons op als u een extra email adres of domeinnaam wilt gebruiken.
Hebben jullie ook een webshop of betaal functie?
Wij realiseren ook webshops en kunnen betaalfuncties inbouwen. Voor een webshop vragen wij €39,95 per maand met een looptijd van minimaal 6 maanden. Dit ivm de vele uren die in de bouw van een webshop gaan zitten. In de webshops die wij maken kunt u afrekenen met Ideal.
Ik heb al een domeinnaam en email adres
Geen probleem. Wij verhuizen jouw domeinnaam naar onze webhost. Je krijgt van ons nieuwe instellingen voor je e-mail. Het e-mailadres kan je gewoon blijven gebruiken.
Hoe land duurt het voor dat mijn website klaar is?
Na het aanleveren van teksten en afbeeldingen hebben wij 1 week levertijd.
Moet ik langskomen?
Dat is niet nodig. Door onze effectieve werkwijze kan je je wensen eenvoudig aangeven nadat je een website hebt aangevraagd. Daarnaast overleggen we waar nodig via telefoon en e-mail. Wil je toch even langskomen om te overleggen? Geen probleem, maar laat het wel van tevoren even weten, dan plannen we dat voor je in.
Waar kan ik terecht voor vragen?
Voor vragen kun je ons altijd bereiken op: info@webmaster.nl of via ons contactformulier.
Ik heb al een site, kunnen jullie de inhoud overnemen?
Ja, we kunnen je huidige teksten en afbeeldingen gebruiken voor een website van Webmaster.nl. Je dient dan wel een nieuwe website door ons te laten maken op basis van één van de indelingen. Je kan je domeinnaam uiteraard gewoon behouden.
Werkt mijn website ook op mobiel?
Ja, je website wordt in responsive design gebouwd. Dit betekent dat het design zichzelf optimaliseert voor mobiele apparaten en werkt op PC, MAC, mobiel en tablet.
In welke termijnen kan ik betalen?
Je kunt ons all-in pakket per maand, kwartaal of per jaar betalen.
Hoe kan ik een extra email adres bestellen?

U kunt eenvoudig een extre email adres te bestellen door contact met ons op te nemen. Wij maken dan uw email adres en mailbox aan, updaten dan uw domein en de nameservers. Na de bestelling hoeft u niets meer zelf te regelen.

Hoe kan ik een all-in website bestellen?

U kunt een all-in website bestellen door het formulier op deze pagina in te vullen. We nemen dan dezelfde dag nog contact met u op om alles door te nemen.

Kan ik een extra domeinnaam gebruiken?

U kunt een extra domeinnaam aan uw all-in website koppelen. Neem hiervoor contact met ons op

Het is ook mogelijk een domeinnaam vast te leggen en deze pas later te gebruiken. Op deze manier kunt u uw naam of idee eenvoudig vastleggen.